Intel® Навчання для майбутнього

Протягом останнього тижня січня (з 26 по 31 січня 2009 року) викладачі Прикарпатського університету відвідували курси-тренінг з тематикою “Intel® Навчання для майбутнього”.

Масштаб проведення цієї програми є свідченням визнання нашою індустрією того факту, що всі освітні технології нічого не варті, якщо вчителі не знають, як ними ефективно користуватись. Дива в освіті творять не комп’ютери, а вчителі. 

 

Крейг Барретт, Голова ради директорів корпорації Intel

Навчальний курс Intel “Навчання для майбутнього” спрямовано на підготовку вчителів загальноосвітніх шкіл та студентів вищих педагогічних навчальних закладів України до ефективного використання інформаційно-комунікаційних технологій у навчальному процесі з метою підготовки учнів до економіки знань та розвитку в них навичок XXI століття.

Програму курсу розроблено американськими авторами з Інституту комп’ютерних технологій www.ict.org. Для цього видання її було перекладено українською мовою, локалізовано та адаптовано до Державних освітніх стандартів та навчальних програм Міністерства освіти і науки України. Концептуальні засади програми ґрунтуються на ідеї комплексного використання інноваційних педагогічних та інформаційно-комунікаційних технологій.

Методичний супровід та оцінювання ефективності навчального курсу здійснюються на сайті програми Intel “Навчання для майбутнього” www.iteach.com.ua та на освітньому сайті корпорації Intel в Україні  www.intel.ua/education.