XVI Всеукраїнський турнір юних математиків

Пропонуємо Вашій увазі інформацію про XVI  Всеукраїнський турнір юних математиків та задачі фінального бою турніру.

З 28 жовтня по 2 листопада у Сімферополі проходив  XVI  Всеукраїнський турнір юних математиків імені професора М.Й. Ядренка. Дипломами першого ступеня на турнірі відзначені команди Дніпропетровського обласного ліцею-інтернату фізико-математичного профілю та Харківського фізико-математичного ліцею №27.

Серед переможців (диплом другого ступеня) є команда «Альфа» природничо-математичного ліцею Івано-Франківської міської ради у складі: Жолобко Роман Володимирович, Ніколаєнко Сергій Романович, Рублик Володимир Миронович, Слободян Назар Васильович та Якимчук Богдан Богданович. Керівники команди: доцент кафедри диференціальних рівнянь і прикладної математики Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Казмерчук А.І. та вчитель природничо-математичного ліцею Гриш М.М.

Серед нагороджених і член журі турніру доцент кафедри математичного і функціонального аналізу Федак І.В. Міністерство освіти і науки України та Міністерство освіти і науки, молоді та спорту АР Крим оголосило йому подяку за активну участь в сприянні якісного проведення турніру та вагомий внесок у розвиток національної освіти. Крім того, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту АР Крим та Управління освіти Сімферопольської міської ради оголосило Федаку І.В. подяку за  проведену методичну роботу з вчителями математики Автономної республіки Крим.