У пошуках свого університету

У неділю 28 лютого 2016 року в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбувся День відкритих дверей факультету математики та інформатики. На цей вже третій в поточному навчальному році захід приїхали абітурієнти з різних районів Івано-Франківської та кількох сусідніх областей. Присутнім було продемонстровано фільм про факультет, про його можливості та плани на майбутнє. Відбулася зустріч із керівництвом, завідувачами всіх кафедр та студентами факультету. Абітурієнти отримали вичерпні відповіді на свої питання щодо процесу вступної кампанії, щодо навчального процесу і, що найважливіше, щодо майбутнього працевлаштування.

Особливо зацікавила присутніх 5-річна діяльність факультету із забезпечення студентів всіх наших спеціальностей можливостями паралельного навчання на безоплатній основі в нашому та в одному із європейських державних університетів (Краківський науково-технічний університет, Жешувський університет) з отриманням двох дипломів  – українського та європейського зразків, що суттєво розширює сфери і географічні межі для майбутнього працевлаштування наших випускників.

Привабливою для абітурієнтів виявилась і функціонуюча на факультеті філія Міжнародної Академії CISCO (з центром у Великій Британії), яка забезпечує студентів, що прослухали відповідні курси, сертифікатом міжнародного зразка на право обслуговування комп’ютерних мереж. Цікавились випускники і поточним міжнародним обміном студентів та переліком тих європейських університетів, з якими така робота налагоджена.

Сучасний абітурієнт дивиться далеко вперед,  намагаючись отримати якнайширші можливості, а факультет математики та інформатики дивиться вперед з метою такі можливості для свого абітурієнта якісно забезпечити.

В рамках дня відкритих дверей також була проведена олімпіада для майбутніх абітурієнтів.