Чемпіонат з судоку – 2016

Зго місяця 14го дня (у Міжнародний день числа ) з 3ї години 14 хвилин на факультеті математики та інформатики відбувався відкритий Чемпіонат з судоку, участь у якому взяли три категорії любителів цієї інтелектуальної справи: учні середніх навчальних закладів міста Івано-Франківська, студенти та аспіранти університету, а також викладачі.

Серед учнів середніх навчальних закладів чемпіоном став Данило Лабенський з Української гімназії № 1. Переможцями також стали: Мирослав Тринога з Природничо-математичного ліцею – 1 місце, Михайло Зварич з Фізико-технічного ліцею – 2 місце, Юрій Тринога з Української гімназії № 1 – 3 місце, Володимир Свягла з Фізико-технічного ліцею – 3 місце.

У другій категорії учасників переможцями стали: Юлія Полагів – аспірант кафедри алгебри та геометрії – 1 місце, Наталія Яцишин – студентка групи М-32 – 2 місце, Олександр Білецький – студент групи І-11 – 3 місце. Серед математиків-професіоналів чемпіоном стала доцент Любов Костишин з кафедри диференціальних рівнянь і прикладної математики.

Переможці і призери отримали призи і відзнаки. Вітаємо переможців і призерів!

Організатор і ведучий змагання – неодноразовий учасник та призер чемпіонатів України з пазлспорту (розв’язування головоломок), доцент кафедри диференціальних рівнянь і прикладної математики Анатолій Казмерчук.

Детальні результати дивіться за посиланням. Завдання Чемпіонату дивіться за посиланням.