Що? Де? Коли? Фінальний етап

24 травня 2016 року відбувся четвертий етап Кубку факультету математики та інформатики з інтелектуальної гри “Що? Де? Коли?”. У впертій і безкомпромісній боротьбі перемогу у цьому етапі розділили команди “Okey, Google”, “Мамаша” і “Матаналізисти” (12 правильних відповідей з 21). Відзначаємо вдалий виступ команди “Альфа” Природничо-математичного ліцею, учасники якої правильно відповіли на 10 запитань і зайняли почесне друге місце. Традиційно участь у грі взяла команда студентів спеціальності “Прикладна математика” Івано-Франківського коледжу, яка виявила неабиякі знання та ерудицію.

За підсумками усіх етапів чемпіоном Кубку факультету  математики та інформатики з інтелектуальної гри “Що? Де? Коли?” у 2015-2016 році стала команда “Okey, Google”. На другому місці – команда “Мамаша”, на третьому – команди “Покемони” і “Матаналізисти”. Вітаємо усіх учасників Кубку і бажаємо перемог у наступних змаганнях!

З результатами четвертого етапу можна ознайомитись тут: Результати четвертого етапу.

З остаточними результатами Кубку факультету можна ознайомитись тут: Остаточні результати.

Для тих, хто бажає спробувати свої сили в інтелектуальних розвагах, наводимо питання фінального етапу (щоб побачити відповідь, виділіть курсором відповідну комірку та змініть колір літер на чорний)  (завантажити)