Зустріч з представниками ІТ-компанії SoftServe

В середу 5.10.2016 р. на факультеті математики та інформатики в рамках договору про співпрацю відбулась зустріч студентів III-V курсів з представниками компанії SoftServe – найбільшої глобальної IT-компанії з українським корінням, яка спеціалізується на розробці програмного забезпечення та консультаційних послугах. Менеджери та досвідчені програмісти обговорили зі студентами основні напрями розвитку ринку ІТ-технологій та програмування, а також нагальні питання з приводу участі студентів в роботі ІТ-академії, проходження практики та можливого працевлаштування випускників факультету в компанії.

Друга частина зустрічі була присвячена презентації на тему «Як професійно рости у компанії SoftServe та чому варто обирати мову програмування Ruby». HR спеціаліст Івасишин Наталія та Ruby команда SoftServe розповіли про перспективи розвитку Ruby – інтерпретованої, повністю об’єктно-орієнтованої мови програмування з чіткою динамічною типізацією, яка відрізняється високою ефективністю розробки програм і увібрала в себе найкращі риси Perl, Java, Python, Smalltalk, Eiffel, Ada і Lisp.

Співпраця факультету математики та інформатики з ІТ-компанією SoftServe триває вже понад п’ять років. За цей час студенти мали змогу проходити виробничу та обчислювальну практику на базі фірми, а найуспішніші випускники ІТ-спеціальностей вже працевлаштовані і на сьогодні активно працюють над різними проектами в сфері ІТ-технологій та програмування.