Звітна наукова конференція викладачів, докторантів і аспірантів

13–15 лютого 2017 року в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника проходила чергова звітна наукова конференція викладачів, докторантів і аспірантів. Зокрема, протягом 14–15 лютого на факультеті математики та інформатики з доповідями виступили викладачі, аспіранти і докторанти факультету.

На пленарному засіданні секції математичних наук 14 лютого було заслухано три доповіді: «Про алгебри аналітичних функцій, породжених зліченною сім’єю поліномів на банаховому просторі» (доповідач доктор фізико-математичних наук, професор А. В. ЗАГОРОДНЮК); «Комп’ютерно орієнтована педагогіка: сучасний стан і перспективи» (доповідач кандидат педагогічних наук, доцент О. М. ДУДКА); «Побудова інформаційно-освітнього середовища навчального закладу» (доповідач кандидат технічних наук, доцент О. О. ВЛАСІЙ).

Доповіді викликали інтерес у слухачів та спричинили жваве обговорення як з боку науковців-математиків, так і з боку педагогів, яких зацікавила можливість впровадження новітніх технологій у освітній процес на нашому факультеті. Усі присутні активно працювали у колі друзів та однодумців, в атмосфері взаєморозуміння та дружньої підтримки.

Із сучасним станом комп’ютерно орієнтованої педагогіки та перспективами її розвитку можна ознайомитися тут.

Про можливості, які пропонує пакет додатків G Suit for Education (донедавна Google for Education), зокрема роботу в Google Classroom можна ознайомитися тут.