Зустріч з представником компанії ZoomSupport Ukraine

У четвер 16.03.2017 р. на факультеті математики та інформатики в рамках традиційних зустрічей з відомими роботодавцями відбулась зустріч студентів I-ІV курсів з представником компанії ZoomSupport Ukraine – української компанії, яка займається дистанційною підтримкою користувачів Windows та Apple у всьому світі.

Слід зазначити, що працівники ZoomSupport Ukraine забезпечують цілодобову технічну підтримку клієнтів за допомогою гарячої лінії, а також допомагають активувати програмне забезпечення від компаній-партнерів. Колектив компанії є молодим, енергійним та різноманітним.

Представник компанії Олесь Саня розповів про перспективи компанії, можливість не тільки працювати, але й постійно професійно розвиватися в ній. Він зауважив, що в  інтересах компанії збагачувати кожного члена команди знаннями та навичками, які знадобляться у наступних кар’єрних кроках та в сучасному житті. Емоційна стабільність, впевнений рівень професійної англійської та інших іноземних мов, комп’ютерна грамотність, самоорганізація – це лише декілька з якостей, що ZoomSupport Ukraine покращує за допомогою безкоштовних курсів, уроків та досвіду роботи в середовищі, націленому на досягнення чітких цілей.

Розповідаючи про нещодавно відкрите представництво компанії в Івано-Франківську, Олесь відзначив, що ZoomSupport пропагує прозорий бізнес та належні умови праці, тим самим покращуючи культуру ведення бізнесу в Україні в цілому та розвитку компанії зокрема. Крім того, колектив, який налічує вже понад 2000 працівників в Україні, постійно долучається до процесів перетворення українського суспільства, зокрема допомагає захисникам Вітчизни на фронті та підтримує волонтерський рух.

Насамкінець студенти мали змогу отримати відповіді на запитання, що стосувалися умов праці в компанії, професійного рівня підготовки бажаючих працевлаштуватись, а також умови участі в безкоштовних курсах та уроках, що проводяться на базі представництва компанії.