Підготовка фахівців в області комп’ютерних мереж

Студенти, які навчаються в галузі знань “Інформаційні технології”, мають можливість прослуховувати курси локальної мережевої академії Cisco, адаптовані під університетську програму. Успішне проходження курсу локальної мережевої академії Cisco дає право на здачу тестів для отримання сертифіката Cisco.

Міжнародна корпорація Cisco Systems у 1997 році створила програму “Мережева академія Cisco”, яка дозволяє слухачам відповідних курсів отримати в своєму регіоні знання з теорії та практики проектування, побудови та технічного супроводження локальних і глобальних мереж з використанням загальноприйнятих стандартів і рішень. Мережева академія Cisco працює більше, ніж у 165 країнах світу.

Навчальна програма в Мережевій Академії Cisco забезпечує отримання необхідних у сфері інтернет-технологій навичок проектування, будівництва і обслуговування мереж, а також включає в себе основи різних операційних систем, інформаційних технологій, прокладки мереж передачі голосу і даних, основи безпеки мережі і основи безпровідних технологій. Матеріали програми регулярно оновлюються, що дозволяє слухачам отримувати актуальні знання, що відповідають вимогам сьогоднішнього дня.  Призначення програми – фундаментальна і компетентна підготовка фахівців в області IT, фахівців з теорії і практики проектування, будівництва і технічного супроводу локальних і глобальних мереж з використанням загальновизнаних стандартів і рішень.