Підготовчі курси 2018-2019

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника пропонує навчання на ліцензованих платних підготовчих курсах з предметів, які виносяться на зовнішнє незалежне оцінювання (за вибором слухача), а також навчання учнів 9 класів для підготовки до вступу в Івано-Франківський коледж Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Мета підготовчих курсів – зробити доступною якісну довузівську підготовку, дати можливість слухачам систематизувати та підвищити свої знання, отримані в школі, адаптувати їх до вимог зовнішнього незалежного оцінювання та навчання в вищих навчальних закладах.

НАВЧАННЯ БАЗУЄТЬСЯ НА ШКІЛЬНИХ ПРОГРАМАХ ТА ПРОГРАМАХ ТЕСТІВ ЗОВНІШНЬОГО НЕЗАЛЕЖНОГО ОЦІНЮВАННЯ.

Підготовчі курси Початок занять Дні занять Кількість годин
5-місячні 26 жовтня субота, неділя 100
4-місячні 15 грудня субота, неділя 75
3-місячні 9 лютого субота, неділя 50
2-місячні 1 березня субота, неділя 32

Заняття на курсах проводяться з 9:00 до 16:30.

Для бажаючих передбачено дистанційні підготовчі курси (заочна форма навчання, що передбачає навчання вдома з індивідуальними завданнями та он-лайн консультаціями фахівців університету).

Особам, які в 2019 р. закінчили підготовчі курси вищого навчального закладу, для вступу на основі повної загальної середньої освіти до цього вищого навчального закладу для навчання на природничо-математичних та інженерно-технічних спеціальностях (на факультеті – «математика», «статистика», «середня освіта (математика)», «середня освіта (інформатика)») за умови отримання позитивної оцінки з підсумкової атестації додається до 4 балів.

Крім того, відбудуться підготовчі курси для учнів 9-х класів для вступу в Івано-Франківський коледж (заняття проводитимуться по вихідних днях з 9.00 до 16.30 два рази на тиждень; початок навчання 1 березня 2019 р.).

Здійснити on-line реєстрацію на підготовчі курси й отримати додаткову інформацію можна на сайті

http://www.d-learn.pu.if.ua/nndipo

При реєстрації на підготовчі курси слухачі подають заяву, копію 1, 2 та 11 сторінок паспорта чи свідоцтва про народження і одну фотокартку 3×4 см.

Контактна інформація: м. Івано-Франківськ, вул. Шевченка, 57, каб. 108 корпусу гуманітарних факультетів (вхід з вул. Чорновола),

тел.: (0342) 59-61-57,  stefurak.ms@ukr.net