Зустріч випускників

У суботу 30 червня 2018 року факультет математики та інформатики провів урочисту зустріч своїх колишніх студентів під гаслом «Альма-матер збирає випускників».

Учасниками зустрічі стало понад 150 людей з різних куточків не тільки нашої області, але й всієї України. На ювілейному заході були випускники 1968, 1973, 1978, 1983, 1988, 1993, 1998, 2003, 2008, 2013 років.

Урочисту частину було проведено у 25 аудиторії центрального корпусу. Перед аудиторією з вітальним словом виступили декан факультету математики та інформатики Володимир Пилипів, декан фізико-математичного факультету Володимир Кланічка, проректор з наукової роботи Андрій Загороднюк. Також хвилиною мовчання вшанували викладачів факультету, що відійшли у вічність.

Перед поважними гостями факультету виступили студенти з декількома номерами художньої самодіяльності, були проведені цікаві конкурси для випускників. На завершення офіційної частини випускник Юрій Шацький урочисто виконав гімн факультету «МІФ чекає на тебе».

Після офіційної частини святкування учасники зустрічі повернулися на студентську лаву, всі випускники мали змогу відвідати аудиторії рідного факультету, де зустрілися окремо з колишніми викладачами, кураторами та згадали теплі моменти студентського життя.

Запрошуємо  на наступні ювілейні зустрічі наших випускників.

Раді зустрічі з Вами!!!