День Вступника на факультеті математики та інформатики

Факультет математики та інформатики Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника запрошує учнів випускних класів, а також їхніх батьків на День Вступника, який відбудеться 25.11.2018 р.

Під час проведення Дня Вступника заплановані наступні заходи:

1) навчально-практичний курс з розробки ігрових програм: перше знайомство,

2) презентація лабораторії з робототехніки та програмування мікроконтролерів;

3) бліц-конкурс з розв’язування математичних задач (з цінними призами).

Чекаємо Вас та Ваших однокласників у неділю 25 листопада 2018 року об 11 годині за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Шевченка, 57, центральний корпус, ауд. 306. Реєстрація учасників розпочинається в 10 годині.

Наші телефони: (0342) 59-61-08, 59-60-04, 0506731017.

Сайт факультету: https://mif.pnu.edu.ua.                  E-mail: dekanat_mif@pu.if.ua.

Попередня коротка інформація про факультет

Факультет готує фахівців зі спеціальностей: «математика», «статистика», «прикладна математика», «комп’ютерні науки», «інформаційні системи та технології» «інженерія програмного забезпечення», «середня освіта (математика)», «середня освіта (інформатика)».

На факультеті навчається 800 студентів денної та заочної форм навчання (з них понад 65% – за державним замовленням). Кількість місць на І курсі денної форми складає 235 (з них понад 60 – за державним замовленням – в 2018 р.). Наша магістратура нараховує 6 спеціальностей. Маємо свою аспірантуру, свій науковий журнал і Раду із захисту дисертацій. Факультет є чи не єдиним в регіоні, який створив для всіх наших студентів освітнього рівня магістра унікальні можливості для отримання двох дипломів – українського та європейського зразків, організувавши паралельне навчання (за бажанням) в нашому та в одному з польських (Краків, Жешув) державних університетів (на безоплатній основі). Під час навчання у нас можна також додатково отримати сертифікат міжнародного зразка CISCO на право обслуговування комп’ютерних мереж. Студенти факультету можуть (за бажанням) навчатись на військовій кафедрі нашого університету за спеціальністю «Математичне та програмне забезпечення функціонування автоматизованих систем» з отриманням військового квитка і офіцерського звання.

Вступними випробуваннями на наш факультет є тести ЗНО: 1) математика, 2) українська мова, 3) іноземна мова або фізика. Вступники можуть отримати додаткові бали (до загальної суми результатів ЗНО та шкільного атестату) за результатами закінчення ліцензованих підготовчих курсів в нашому університеті (тел. 59-61-57) при вступі на окремі спеціальності факультету.