Спартакіада працівників університету (настільний теніс і дартс) 2019 року

16 січня 2019 року в рамках університетської спартакіади працівників відбувся чемпіонат з настільного тенісу. У змаганнях брали участь команди дев’яти підрозділів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Команда факультету математики та інформатики  у складі доцента кафедри диференціальних рівнянь і прикладної математики Анатолія Казмерчука і завідувача кафедри інформаційних технологій Миколи Козленка виграла матчі з командами семи підрозділів та лише у вирішальній зустрічі у впертій боротьбі з рахунком 2-3 поступилася майбутнім переможцям – команді кафедри фізичного виховання. За остаточними результатами наша команда виборола друге місце.

Наші вітання також і третім призерам – команді коледжу Прикарпатського університету, за яку виступали викладачі коледжу Іван Савка і Віктор Мазуренко.

17 січня 2019 року відбувся чемпіонат університету з дартсу. Це другий вид спорту до загального заліку університетської спартакіади працівників. У змаганнях взяли участь 28 працівників з десятьох підрозділів Прикарпатського університету. Наш факультет представляли спорторг факультету, викладач кафедри математики та інформатики і методики навчання Григорій Кашуба, викладач кафедри диференціальних рівнянь і прикладної математики Іван Савка і доцент кафедри диференціальних рівнянь і прикладної математики Анатолій Казмерчук. Змагання тривали за багатоетапною схемою. Наші викладачі єдині у повному складі увійшли до десятки кращих спортсменів – учасників півфіналу, і за остаточними результатами команда факультету математики та інформатики стала абсолютним переможцем у командній першості чемпіонату з дартсу.

У поточному рейтингу спартакіади працівників університету після двох видів спортивних змагань факультет математики та інформатики разом із кафедрою фізичного виховання займає перше місце (28 залікових очок).

Спартакіада триває. Докладна інформація щодо підсумків проведених змагань розміщена і постійно оновлюється на сайті та на інформаційній дошці СК “Наука”.

Наступні змагання – чемпіонат з волейболу,  який  відбудеться  у вівторок 22 січня 2019 року о 13 годині в спортзалі головного корпусу.

Бажаємо перемог і успішного виступу команді факультету математики та інформатики, запрошуємо всіх бажаючих підтримати нашу команду.