Спартакіада працівників університету (шахи) 2019

29 січня 2019 року в рамках університетської спартакіади працівників відбулася особисто-командна першість з шахів. У змаганнях брали участь команди шести підрозділів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Команда факультету математики та інформатики  у складі доцентів кафедри диференціальних рівнянь і прикладної математики Анатолія Казмерчука і Тараса Гоя виборола третє місце. Першим став – факультет фізичного виховання і спорту, другим – фізико-технічний факультет.

У поточному рейтингу спартакіади працівників університету після чотирьох видів спортивних змагань факультет математики та інформатики продовжує тримати перше місце (54 залікових очка).  Другою йде кафедра фізичного виховання (50 залікових очок), третім – факультет фізичного виховання і спорту (43 залікових очка).

Останній вид змагань в залік університетської спартакіади – чемпіонат з футзалу  почнеться 30 січня 2019 року о 13 годині в спортзалі спорткомплексу “Олімп”.

Ми чекаємо і бажаємо успішного завершення в спартакіаді нашій команді, і запрошуємо всіх бажаючих підтримати нашу команду.