Чемпіонат міста Івано-Франківська з судоку

11 березня 2020 року з нагоди святкування Міжнародного дня числа Пі в Центрі освітніх інновацій відбувся методичний семінар, в рамках якого пройшов інтелектуальний тренінг, присвячений нестандартним математичним задачам і головоломкам. На тренінг були запрошені вчителі і учні  міста. У семінарі також взяли участь директор КЗПО Івано-Франківської міської ради “Центр освітніх інновацій”  Починок Марія Дмитрівна, завідувач кафедри математики та інформатики і методики навчання ДВНЗ  ”Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника” кандидат педагогічних наук, доцент Кульчицька Наталія Володимирівна і доцент кафедри диференціальних рівнянь і прикладної математики, кандидат фізико-математичних наук Казмерчук Анатолій Іванович.

Під час тренінгу учасникам було запропоновано взяти участь у першому відкритому чемпіонаті міста Івано-Франківська з судоку.

Категорія юніорів була представлена учнями середніх навчальних закладів – 28 учасників. Категорія сеньйорів була представлена вчителями шкіл і студентами вищих навчальних закладів – 25 учасників. Серед призерів є і наша студентка Панчак Юлія.

Підсумки чемпіонату з судоку

Юніори:

  1. Богаченко Надія, ліцей №13
  2. Остап’як Максим, Черніївський ліцей
  3. Стефанівська Анастасія, Березівська гімназія,  Стецько Ірина, ЗШ №6

Сеньйори:

  1. Федорняк Олександра
  2. Лугова Світлана,  Штокалко Дзвенислава
  3. Панчак Юлія

Вітаємо переможців. Бажаємо всім здоров’я і перемог у майбутніх інтелектуальних змаганнях.

Пропонуємо спробувати розв’язати задачі чемпіонату з судоку в режимі онлайн. З умовами можна ознайомитися тут. Свої розв’язки можна надсилати на електронну адресу a_kazmerchuk@ukr.net до 15 квітня 2020 року.