Завдання ІI туру дистанційного етапу Всеукраїнської олімпіади з математики для професійної орієнтації вступників 2021

Оприлюднюємо завдання ІI туру дистанційного етапу Всеукраїнської олімпіади з математики для професійної орієнтації вступників 2021 року.

Завдання II туру дистанційного етапу

Перед надсиланням своїх розв’язань учасники реєструються на сторінці, чим одночасно дають згоду на обробку потрібних для підведення підсумків олімпіади персональних даних.

Написані власноручно розв’язання (не обов’язково всіх) завдань другого дистанційного туру з достатніми поясненнями учасники надсилають до 2 квітня:

*  у вигляді сканів чи якісних фото сторінок роботи електронним листом з темою “Олімпіада” на адресу katg@pnu.edu.ua; чи

*  у паперовому вигляді у деканат факультету звичайною поштою або особисто. Адреса:

Факультет математики та інформатики
Прикарпатського національного університету
імені Василя Стефаника
вул. Шевченка 57/317
Івано-Франківськ
76018

Про отримання електронного листа організатори повідомляють на електронну адресу відправника. Отримання розв’язків, надісланих звичайною поштою, можна перевірити за телефоном деканату: +380-342-59-61-08.

Кожне з завдань оцінюється від 0 до 5 балів. Результатом туру є сума чотирьох найвищих оцінок за розв’язані завдання (максимально — 20 балів). Результатом заочного етапу є кращий з результатів двох дистанційних турів (єдиний, якщо учасник взяв участь тільки в одному з турів).

Попередні результати дистанційного туру будуть оприлюднені на веб-сайті олімпіади 5 квітня. Учасники, незгідні з оцінюванням виконаних завдань, можуть до 12.00 7 квітня подати письмово у деканат факультету чи електронною поштою заяву до апеляційної комісії на адресу katg@pnu.edu.ua, у якій вказати причину незгоди. Апеляції відбудуться дистанційно 9 квітня з 12.00, посилання буде вказано на сайті олімпіади.

Детальніше