Студентська мобільність до Університету Адама Міцкевича

До уваги студентів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника 2, 3, 4 років навчання ОР бакалавр, а також 1 року навчання ОР магістр!
В рамках угоди про наукову та культурну співпрацю з Університетом Адама Міцкевича в Познані розпочато прийом документів для участі в студентських обмінах на зимовий семестр 2022/23 навчального року (03.10.2022 – 19.02.2023).
Мова навчання – англійська/польська
Пропозиції щодо майбутніх курсів доступні на веб-сайті https://amupie.amu.edu.pl/
Студенти можуть обирати заняття за власним бажанням на кількох факультетах.
Навчання безкоштовне. Транспортні витрати, проживання, медичне страхування та харчування – за власний кошт студентів (вартість проживання в гуртожитку становить 425-600 PLN за місяць; буде доступно 1-2 місця в гуртожитку).
Процедура подання документів для участі в студентському обміні включає 2 етапи:
1 ЕТАП (до 01.06.2022 року):
Подання необхідних документів до відділу міжнародних зв’язків Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника з метою перевірки їх на відповідність вимогам, визначеним приймаючим університетом, та відбору студентів для участі у програмі обміну.
Необхідні для подачі документи:
• довідка з місця навчання із зазначеним середнім академічним балом (не нижче 75 балів за рейтингом) (українською і англійською мовами, нотаріального засвідчення перекладу не потрібно);
• мовний сертифікат, що підтверджує рівень володіння англійською мовою мінімум B2, або інше підтвердження володіння англійською мовою мінімум B2 (за відсутності офіційного сертифіката можна виготовити та подати документ, що підтверджує знання студентом необхідного рівня володіння англійською мовою за підписом компетентної особи; зразок – за посиланням: https://ic.pnu.edu.ua/…/%D0%9C%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8…)
• мотиваційний лист (англійською мовою);
• відомості про участь студента в науковій діяльності Університету та поза його межами, участь та здобуття призових місць на олімпіадах, конкурсах тощо (англійською мовою).
Пакет документів в електронному вигляді має бути зібраний в один електронний файл у форматі pdf, назва файлу повинна містити абревіатуру Університету імені Адама Міцкевича латиницею і прізвище студента (наприклад, AMU_Petrenko).
Прохання надсилати пакет документів електронною поштою ( в полі «тема» вказати – AMU_Petrenko) на адресу відділу міжнародних зв’язків interdep@pnu.edu.ua.
Дедлайн – 01 червня 2022 року.
Подані пакети документів розглядатимуться конкурсною комісією, після чого студенти будуть повідомлені про результати.
2 ЕТАП:
Подання заявки для участі в обміні через онлайн-систему (3 червня 2022 року – 15 липня 2022 року)
Студенти, які відповідають вимогам, визначеним приймаючим університетом, самостійно реєструються, заповнюють та подають онлайн-заявку за посиланням, яке буде доступне після 01.06.2022 р. та надіслане координатором з Університету Адама Міцкевича.
Необхідно підготувати наступні документи:
• заявку;
• Transcript of Records (академічну довідку) – англійською мовою;
• мовний сертифікат, що підтверджує рівень володіння англійською мовою мінімум B2, або інше підтвердження володіння англійською мовою мінімум B2;
• скан закордонного паспорта або ID;
• фото для студентського ID.