Спеціальності “Середня освіта (математика)” і “Середня освіта (інформатика)”

“ВІЧНА” ПРОФЕСІЯ

Одна із найдавніших професій – вчитель, тому її часто називають вічною професією.

У вік цифрових технологій поняття освіти постійно трансформується і оновлюється, але незмінним залишається одне – потреба у вчителі.

Нові умови життя ставлять нові вимоги до освіти. І кому, як не молодим, ініціативним, креативним змінювати освіту, впроваджувати в життя нові ідеї, нові підходи, ламати стереотипи, які, на жаль, складаються про школу.

В той же час, вчитель повинен бути, як ніхто інший, сучасним. Тільки так він зможе реалізувати свої задуми та передавати необхідне своїм учням.

Хіба може вчитель інфрматики не бути трохи ІТ-ішником чи програмістом? Хіба може вчитель інформатики не знати математики чи іноземної мови? Ви гадаєте – так, бо зразу спадають на думку поодинокі приклади. Насправді – ні! Ламайте стереотипи! Ставайте вчителями нового покоління – активними, гармонійними, добрими і СУЧАСНИМИ!

Думаєте, учень чи студент не може впливати на освітній процес, який видається надто авторитарним? Теж ні! Приходьте до нас і ми разом пліч-о-пліч будемо впроваджувати нові ідеї, спираючись на вашу невичерпну енергію та наш багатолітній досвід.

Зважаючи на все сказане, цього року ми пропонуємо нові можливості – студенти, які поступлять на ОР “бакалавр” цього року зможуть стати одночасно вчителем математики та інформатики, або ж вчителем інформатики з додатковою кваліфікацією – вчитель англійської мови.

Ви гадаєте, що вчителі можуть працювати тільки в навчальних закладах на зразок звичних середньостатистичних шкіл? Глибоко помиляєтеся! Роззирніться! Скільки відкривається приватних шкіл, гуртків, особливо в ІТ-напрямку. Думаю, ви легко знайдете одразу десяток різних пропозицій для сучасної дитини, щоб навчитися новим цифровим технологіям – програмуванню, веб-дизайну, цифровій графіці, роботизації… А хто ж дітей повинен вчити? Саме так – нове покоління сучасних активних вчителів, які мають і міцні знання, і бажання передавати їх іншим і бажання змінювати цей світ на краще. Стань одним з таких вчителів! Ми допоможемо у цьому!

Кафедра математики та інформатики і методики навчання

https://kmimn.pnu.edu.ua/