Вічна пам’ять та слава Герою

Колектив факультету математики та інформатики висловлює щирі співчуття доценту кафедри математики та інформатики  і методики навчання Власій Олесі Орестівні та Власію Олегу Дмитровичу з приводу важкої втрати – загибелі сина Богдана.

Богдан був студентом шостого курсу Івано-Франківського національного медичного університету, але обрав шлях захисту Батьківщини, боротьби за правду і волю.

“Сьогодні ми стоїмо у глибокій шані перед подвигом нашого героя, перед його безмірно жертовним серцем. Богдан Власій пішов у бій, щоби повернути дітям безтурботне дитинство під мирним небом, і поставив на вівтар найцінніше – власне життя” – зазначили університетські друзі.

«Ми пам’ятаємо про тебе, ми вічно будемо вдячні за кожен день на передовій, за твою віру в перемогу та справедливість. Твоя відвага залишає слід у кожному з нас, і цей слід назавжди буде вкарбований у серця тих, кого ти захистив», – висловлюють слова вдячності бійці з 10-тої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс», де Богдан був командиром розвідувального взводу.

Загинув Богдан поблизу н.п. Свято-Покровське Бахмутського району Донецької області.

Вічна пам’ять Герою!