Актуалізація адаптивного потенціалу першокурсників у векторі національно-патріотичного виховання студентів

9 жовтня відбувся інформаційно-просвітницький семінар для студентів 1-го курсу факультету  математики та інформатики груп КН-11, КН-12, СО(І)-11 на тему: «Актуалізація адаптивного потенціалу першокурсників у векторі національно-патріотичного виховання студентів». Організатором даного заходу виступила Навчально-виробнича лабораторія виховної та психолого-педагогічної роботи. Працівники лабораторії розповіли про свою діяльність, про структуру університету та факультету, про норми корпоративної поведінки, університетські традиції та заходи, які організовують працівники лабораторії та інших підрозділів.

Студенти ближче познайомилися з культурним життям університету, отримали цікаву інформацію, а також ближче познайомилися із працівниками лабораторії, до яких можна звернутися за порадою.

Щиро дякуємо провідним фахівцям  Ониськів Ірині Ярославівні за виступ, Петрошенку Сергію Івановичу за модерацію, а також завідувачці лабораторії Романковій Лілії Миколаївні та методистці Юрченко Зої Володимирівні за організацію зустрічі.