Обласний етап І Всеукраїнської олімпіади з математики для учнів 5 – 8 класів (запрошення)

Юні математики, до бою!

За ініціативою механіко-математичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка у цьому році планується провести І Всеукраїнську олімпіаду з математики для учнів 5 – 7 класів.

Обласний етап цієї олімпіади в Івано-Франківській області відбудеться 22 квітня 2018 року на базі факультету математики та інформатики ДВНЗ “Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника”.

До участі запрошуються учні 5 – 8 класів. Реєстрація учасників відбудеться 22.04.18 з 9.00 до 10.00 на факультеті математки та інформатики в аудиторії 316 адміністративного корпусу університету (вул. Шевченка, 57, вхід з вулиці Чорновола поруч зі спортзалом). Олімпіада триватиме з 10.00 до 13.00.

Прохання до бажаючих взяти участь в олімпіаді також попередньо до 19 квітня включно зареєструватися, вказавши своє прізвище, ім’я та по батькові, повну назву школи і клас, в якому навчається учень. Хто не встигне зареєструватися до вказаного часу з об’єктивних причин, зможе зареєструватися і пізніше, до 21 квітня включно, або безпосередньо перед олімпіадою.

Оргкомітет олімпіади.