Квест-олімпіада з математики і програмування

26 квітня 2019 року на факультеті математики та інформатики відбулась квест-олімпіада з математики і програмування, яка була проведена кафедрою диференціальних рівнянь і прикладної математики. Під час олімпіади учасники мали право користуватись комп’ютерами, смартфонами, інтернетом і будь-якою довідковою інформацією. Змагання проводились в особистій і командній першості.

У командній першості перше місце зайняла команда “Альфа” Івано-Франківського природничо-математичного ліцею у складі учнів 11 класу Мирослава Триноги і Ростислава Гащука. Другою виявилась команда “Cyber Team” Івано-Франківського фізико-технічного ліцею-інтернату у складі учнів 10 класу Назара Мазура, Андрія Лянга і Івана Кирилова.

В особистій першості перше місце посів Мирослав Тринога (11 клас Івано-Франківського природничо-математичного ліцею), друге – Ростислав Гащук (11 клас Івано-Франківського природничо-математичного ліцею), а третє – Назар Мазур (10 клас Івано-Франківського фізико-технічного ліцею-інтернату). Переможці були нагороджені цінними призами.

З завданнями олімпіади можна ознайомитись за посиланнями:

1 тур     2 тур     3 тур

Вітаємо переможців і запрошуємо учасників до навчання на нашому факультеті.