Відкрита Івано-Франківська обласна олімпіада з математики для учнів 5 – 11 класів

У зв’язку з карантинними обмеженнями Міністерством освіти і науки України було рекомендовано не проводити ІІ та ІІІ етапи Всеукраїнських учнівських олімпіад. Але, щоб у рік математики не залишати юних математиків без такого роду змагань, та з метою популяризації математики у суботу 6 лютого 2021 року під егідою Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника факультетом математики та інформатики у режимі онлайн буде проведена відкрита Івано-Франківська обласна олімпіада з математики для учнів 5 – 11 класів.

Електронна реєстрація всіх бажаючих взяти участь в олімпіаді триватиме з 25 січня до 4 лютого включно. Такою реєстрацією учні дають згоду на оприлюднення на вказаному сайті наступної інформації про себе: прізвище, ім’я та по батькові, клас та заклад освіти, в якому вони навчаються, результати їхнього виступу на олімпіаді.

Завдання олімпіади будуть оприлюднені на цьому ж сайті 6 лютого о 10.00. Учасники олімпіади матимуть 3 години часу на розв’язування 5 задач. Фотографії чи скановані сторінки з відповідями на них слід надіслати одним PDF-файлом на електронну адресу fedakivan58@i.ua голови журі олімпіади не пізніше 13.20.
Роботи незареєстрованих учасників перевірятися не будуть.

Просимо Вас довести інформацію про олімпіаду до всіх зацікавлених осіб Вашого закладу освіти та закладів освіти Вашої територіальної громади і сприяти участі учнів в олімпіаді виключно за їхнім бажанням.

Оголошення для друку

Оргкомітет олімпіади.