Засідання звітної конференції викладачів, докторантів, аспірантів факультету

Сьогодні 2 квітня 2024 р. відбулося пленарне засідання  XXI звітної наукової конференції викладачів, докторантів, аспірантів факультету математики та інформатики  за підсумками наукової роботи за 2023 рік.

Пленарне засідання конференції розпочав декан факультету професор Володимир ПИЛИПІВ,   який звернувся до учасників з вітальним словом та представив доповідачів.

Своїми науковими напрацюваннями поділилися доктор фізико-математичних наук, професор Михайло  ОСИПЧУК із темою «Випадкові процеси та псевдодиференціальні рівняння»  та  доктор фізико-математичних наук, професор Олег НИКИФОРЧИН із темою «Наближення ультрапсевдометрик».

Після доповідей відбулося активне обговорення та прозвучали пропозиції щодо подальшої роботи.

3 квітня відбудуться засідання конференції, на яких викладачі та аспіранти доповідатимуть про наукові результати у таких підсекціях: ПІДСЕКЦІЯ МАТЕМАТИЧНОГО І ФУНКЦІОНАЛЬНОГО АНАЛІЗУ,  ПІДСЕКЦІЯ ДИФЕРЕНЦІАЛЬНИХ РІВНЯНЬ І ПРИКЛАДНОЇ МАТЕМАТИКИ, ПІДСЕКЦІЯ АЛГЕБРИ ТА ГЕОМЕТРІЇ, ПІДСЕКЦІЯ КОМП’ЮТЕРНИХ НАУК, ПІДСЕКЦІЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ, ПІДСЕКЦІЯ МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ І МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ. Загалом заплановано близько 50 доповідей.

4 квітня відбудеться звітна конференція студентів факультету математики та інформатики, у якій представлять свої наукові результати.