Святкування 10-ліття факультету

Навчальний рік щойно розпочався, а це означає, що настав час святкування першого невеликого ювілею нашого з Вами рідного колективу. Нашому дорогому факультету десять років! Нагадаємо, що в 2002 році фізико-математичний факультет розділився на факультет математики та інформатики і фізичний (зараз фізико-технічний).

Святкування розпочалося 24 вересня 2012 року.  У цей день на факультеті панувала атмосфера патріотизму і поваги до українського вбрання, оскільки студенти і викладачі факультету прийшли у вишиванках. На великій перерві було проведено перший захід, який дістав назву «Караоке на перерві». Виявляється, студенти нашого факультету чудово вміють співати і протягом перерви доводили це всім. Перемогу отримала Семон Галина – студентка першого року навчання. А на завершення першого святкового дня було проведено конкурс біля пам`ятника В.Стефанику – «Козацькі забави». Команди, у складі мужніх хлопців та красивих дівчат, мірялися силами у різних змаганнях. У результаті найспритнішими виявилася команда третього курсу, яка і виборола перемогу.
Вівторок (25 вересня 2012 року) був активним на події. День розпочався із оголошення першої теми на «Фотоквест». Також було проведено протягом перерв «Фото-Міс» та «Фото-Містер». Фотографії учасників було розміщено у соціальній мережі, де і пройшло активне голосування. Перемогу отримали Цапок Ірина (І-42) і Мельник Василь (І-12), які отримали у подарунок похід до кінотеатру. На великій перерві біля деканату розмістилася художня школа, тобто було проведено конкурс – «Малюнок на перерві». Студенти намалювали багато чудових робіт, але перемогу отримала Дранчук Анна (І-11). На завершення дня було організовано висадку символічного дерева факультету.
У середу (26 вересня 2012 року) на великій перерві проведено конкурс на знання клавіатури, який отримав назву «Склади клавіатуру».  Найкращими знавцями були: Регуш Олександр і Прокопів Володимир. Також у цей день студенти могли розгадувати кросворд, який склав Гой Тарас Петрович. Той, хто розгадав його найшвидше і відправив правильну відповідь автору, отримав приз. Після пар було відкрито новий сезон інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?».
Четверга (27 вересня 2012 року) чекали всі із нетерпінням, оскільки відбулося змагання з волейболу, в якому взяли участь викладачі і збірна студентів факультету. У цій нелегкій грі перемогу отримала команда студентів у складі: Дубик Т., Мізинюк Р., Горин І., Кузишин М., Кріцак С., Михайлевич Н.
На завершення святкування десятої річниці з нагоди дня факультету було проведено святковий концерт. Багато активних і небайдужих студентів брали участь у створенні цього чудового дійства. Гарні пісні звучали у виконанні Ольги Сем`яник, Ніни Білик, Василя Мельника, Христини Лукасевич та Руслани Попович. Першокурсники (С-1 та І-11) розсмішили глядачів своїми мініатюрами, а Оксана Гуцул (С-1) продекламувала вірш про факультет. Також виявилося, що у групі І-11 є рок-група, яка виконала свою власну пісню «Одне існування».  Спортивні дівчата із групи ПМ-1 представили до уваги глядачів ніжний танець.  Тетяна Подолець (М-12) зі своїм партнером Анрієм Часовських виконала танець ча-ча-ча «Манекен», а запальним «Електро» вразив всіх Михайло Сенютович (ПМ-42). Також до привітання приєднався і аматорський театр «МІФіЯ», який представив до уваги глядачів цікаву і неповторну постановку про викладачів нашого факультету. Під час концерту було підведено підсумок «Фотоквесту», перемогу в якому здобула команда першого курсу «Джерело МІФу». Відбулося нагородження переможців, які брали участь у різних заходах. Сенатор факультету Роман Орос вручив подяки, приурочені 10-літтю факультету математики та інформатики, нашим дорогим викладачам. Протягом святкового концерту піднімали Вам настрій наші ведучі – Оленка Сидорак і Тетяна Волчок. По завершенню дійства було винесено святковий торт!
Сподіваємось, що святкування сподобалося усім! І ще раз вітаємо наш факультет із першим ювілеєм!