Увага! Конкурс проєктів “Scratch-ярмарок 2021”! від Code Club PNU

“Scratch-ярмарок” – онлайн-конкурс для школярів 7-12 років!

Створіть свій унікальний проєкт та візьміть участь у Конкурсі!

На переможців у кожній номінації чекають призи!

На ярмарку кожен старається подати і прорекламувати свій продукт якнайкраще, зробити його цікавим та корисним для інших. Уявіть, що ви рекламуєте за допомого Scratch е дорогі вам цінності, привертаєте увагу до глобальних проблем та  розвиваєте сучасні технології. Тоді читайте умови і беріть участь у конкурсі!

Мета Конкурсу: популяризація раннього програмування, цифрової грамотності, пропагування моральних цінностей та привертання уваги школярів до соціальних проблем.

Організатори Конкурсу: Лабораторія інноваційного навчання кафедри математики та інформатики і методики навчання, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника.

Партнери Конкрусу: кафедра початкової освіти, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, волонтреська мережа безкоштовних клубів із програмування для дітей Code Club, Робоклуб.

Завдання Конкурсу: створити Scratch-проєкт за заданими критеріями та зареєструватися, вказавши у реєстраційній формі покликання на розроблений проєкт.

Для кого: Конкурс Scratch-проєктів проводиться для дітей віком 7-12 років (для двох вікових категорій: діти віком 7-9 років, діти віком 10-12 років) з м.Івано-Франківська та Івано-Франківської області.

Ключові поняття конкурсу: сім’я, екологія, безпека, онлайн, робот, добро

Номінації: Анімаційний проєкт, Ігровий проєкт, Навчальний проєкт

Вікові категорії: 7-9 років, 10-12 років

Середовище розробки: Scratch 3.0

Терміни реєстрації: 19 квітня 2021 року – 08 травня 2021 року

Дорогі школярі, фантазуйте, створюйте та діліться з іншими! Чекаємо на ваші проєкти!

Усі деталі – на сайті Конкурсу

Перейти на сайт конкурсу