Урочисте вручення дипломів магістрів

23 січня в Актовій залі Прикарпатського національного університету відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів магістрів випускникам 2023 року. Цьогоріч навчання на факультету математики та інформатики завершили 93
студенти. Отримали диплом магістра студенти за такими спеціальностями: 014.04 Середня освіта (математика), 014.09 Середня освіта (інформатика), 122 Комп’ютерні науки, 113 Прикладна математика, 111 Математика, 121 Інженерія програмного забезпечення.

Дорогі наші випускники!

Вітаємо Вас з успішним завершенням ще одного важливого етапу у Вашому житті та отриманням диплома! Нехай Ваше життя після закінчення навчання буде ще яскравішим! Нехай тепер для вас відкриються двері в світ успішної кар’єри і великих життєвих можливостей. Знання, отримані в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника, завжди можна перетворити на успіх, який, у свою чергу, принесе матеріальну винагороду. Щиро бажаємо Вам не втрачати амбіцій, наполегливості, студентської легкості, віру в себе і в свої можливості! З впевненістю ми відкриваємо для Вас двері в майбутнє і бажаємо досягти всіх поставлених цілей! Працюйте продуктивно, відпочивайте красиво, живіть заможно, даруйте близьким своє душевне тепло і радуйте своє серце щоденним щастям. Удачі у всіх починаннях і всіх благ, миру та Перемоги! Повірте, доля дуже щира до тих, хто наполегливо йде до своєї мети! Саме вашому поколінню доведеться відбудовувати нашу міцну, нескорену Україну! Пам’ятайте, що можливість навчатися та отримати сьогодні дипломи ви отримали завдяки незламній силі Збройних сил України.

Дякуємо Богу та ЗСУ за можливість здобувати освіту та втілювати мрії!
Всього найкращого, шановні випускники!