Мудра сова позашкілля

13-14 березня у Центрі освітніх інновацій Івано-Франківської міської ради за підтримки Департаменту освіти і науки Івано-Франківської міської ради і Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбувся II регіональний конкурс “Мудра сова позашкілля”. Конкурс пройшов у два етапи. На кожному з двох етапів учасники  конкурсу «Мудра сова позашкілля» впродовж 45 хвилин виконували письмові завдання, які містять оптимізаційні ігрові задачі з відсутніми домінантними стратегіями типу «Камінь, ножиці, папір». Учасники змагалися у двох категоріях: учні і дорослі.

Оргкомітет очолив доцент кафедри диференціальних рівнянь і прикладної математики Анатолій Казмерчук, в оргкомітет також увійшла випускниця нашого факультету, а нині директорка  Центру освітніх інновацій Івано-Франківської міської ради Марія Починок,  і студенти факультету математики та інформатики Ярина Романів (ПМ-32), Софія Гірник (ПМ-32), Іванна Торбяк (СОМ-41) і Діана Павлюк (СОМ-41).

У молодшій лізі перемогу святкував учень 8 класу Ліцею №7 Івано-Франківської міської ради Владислав Куртяк. У старшій лізі перемогла випускниця нашого факультету, нині керівник гуртка Центру освітніх інновацій Івано-Франківської міської ради Світлана Лугова. Призерами конкурсу стали і студенти нашого факультету.

Вітаємо переможців і бажаємо всім учасникам нових успіхів і перемог.

З завданнями конкурсу можна ознайомитися тут. З повними результатами можна ознайомитися тут.