День Вступника на факультеті математики та інформатики

  У неділю 25 листопада 2018 року на факультеті математики та інформатики ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» відбувся День Вступника. Присутнім було продемонстровано презентацію про факультет, про його можливості та плани на майбутнє. Відбулася зустріч із керівництвом та завідувачами всіх кафедр, а також з представниками студентського самоврядування. Абітурієнти отримали вичерпні відповіді на свої питання щодо процесу вступної кампанії, щодо навчального процесу і, що найважливіше, щодо майбутнього працевлаштування.

Особливо зацікавила присутніх багаторічна діяльність факультету із забезпечення студентів всіх наших спеціальностей можливостями паралельного навчання на безоплатній основі в нашому та в одному із європейських державних університетів (Краківський науково-технічний університет, Жешувський університет) з отриманням двох дипломів  – українського та європейського зразків, що суттєво розширює сфери і географічні межі для майбутнього працевлаштування наших випускників.

Студент четвертого курсу спеціальності «Програмна інженерія» Тимощук Владислав продемонстрував присутнім 3-D принтер та розповів про роботу навчально-наукової лабораторії з робототехніки та програмування мікропроцесорів «Craft Club».

Крім того, в рамках проведення Дня відкритих дверей викладач кафедри комп’ютерних наук та інформаційних систем Горєлов Віталій Олевтинович прочитав ознайомчий навчально-практичний курс, який стосувався розробки комп’ютерних ігор.

Після закінчення офіційної частини вступникам, а також їхнім батькам було запропоновано розв’язати цікаві математичні задачі бліц-олімпіади. Переможець та призери олімпіади були нагороджені цікавими призами.