INTERNATIONAL WORKSHOP ON CURRENT TRENDS IN ANALYSIS AND APPROXIMATION THEORY

У рамках співпраці The International Telematic University UNINETTUNO та Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника  18 липня 2023 року буде проведений Міжнародний семінар «Сучасні тенденції в аналізі та теорії наближення». Організаторами виступають професор  Роман Дмитришин та професор  Клементе Чезарано разом з аспірантами Дариною Долішняк, Наталією Витвицькою та Андріаною Радул.

Попередньо  вже проводилися спільні наукові заходи та представлені проектні пропозиції, а зараз  в рамках програми Erasmus+ університети здійснюють взаємний обмін викладачами та аспірантами.  Семінар має на меті показати наукову співпрацю між Італією та Україною та підкреслити підтримку співпраці з боку Європи,  зокрема через програму Erasmus+ проєкту KA131-2021-1-IT02-KA131-HED-000009659 (студентська і викладацька мобільність).

 

Семінар проводитиметься у очно-дистанційному форматі і  передбачає очні доповіді італійських та  українських математиків, які зараз перебувають у Італії завдяки програмі студентської та викладацької мобільності та онлайн виступи інших математиків, загалом заплановано 18 запрошених  доповідей.

Основні наукові теми, які будуть представлені на семінарі, стосуються лінійного та нелінійного функціонального аналізу, теорії наближення, чисельного аналізу, застосування аналізу до вирішення реальних проблем.

 

Більш детальну інформацію про подання тез, спікерів та програму можна отримати, відвідавши сайт https://sites.google.com/uninettunouniversity.net/ctaat/home